Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

10. 6. 2009 17:48
Vždy nově.

Jejdanečku, to jsou věci. Lidičkové, snad jste už zapomněli, že nejvíc prachů  lze vydolovat z lidské blbosti?  A jak je  v tomto případě vidět, roste z  autorem dobře připravené půdy.    8-o

0 0
možnosti
PU

spalovac

10. 6. 2009 12:03
Nebudu nijak obhajovat pan Hájka

nicméně si neodpustím reakci na váš "článek".. Buď děláte že nechápete psaný text, pak nemá smysl cokoliv vysvětlovat nebo ho skutečně nechápete.

1.Útok na newyorská dvojčata z 11. září zařídila a organizovala tajná služba USA -je to dost přitažené za vlasy, také tomu nevěřím, nicméně tuto konspirační teorii nelze potvrdit ale ani vyvrátit.Navíc jí napomáhají i "zvlášní" fotografie místa pádu letadla u pentagonu.

2.Usáma bin Ládin neexistuje -to jste napsal vy. Hájek napsal úplně něco jiného:"Osobně se kloním k názoru, že Usáma (v podobě, v jaké ho celý svět zná z jeho komických televizních projevů) nikdy neexistoval"-Jelikož nechápete tak vysvětlím: Hájek netvrdí že Usáma neexistuje, pouze tvrdí že není takový jak představují média.

3. 17. listopad byl bezvýznamný.nešlo o spontánní lidový čin.-  opět píšete úplně o něčem jiném. Hájek nepíše o nadšení lidí.

0 0
možnosti
PU

spalovac

10. 6. 2009 12:09
Re: Nebudu nijak obhajovat pan Hájka

Hájek nepíše o nadšení lidí, ale o dohodě mezi Havlem a KSČ.

0 0
možnosti
DM

M.alha

10. 6. 2009 12:00
... a příště

... to bude o tom, že Václafbůhvíkolikátý vlastně ani není Václavem, anóbrž obyčejným strejdou z Horní Dolní, který se náhodou přimotal komoušům do rány v momentě, gdy hledali hlavu státu;-D... a že jeho názory nejsou (... a vy to dobře víte!) ... ale vůbec nejsou falešné.

0 0
možnosti
PK

dolch

10. 6. 2009 11:50
Co napsal?

Co pan Hájek napsal doopravdy, nevím. Jendo ale vím jistě. Hájek v highlightu hlavních zpráv na iDnes určitě táhne víc než Čermák ;-D (A nemyslím kolegu Libora, myslím Miloše.)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

10. 6. 2009 11:37
Hoffman to být nemůže,

alébrž je mrňavý:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 936x
Hraji si se slovíčky, třeba na www.bezmez.cz, můj Podhorský penzion hrály amatérské soubory nejen po celé republice, několik let jsem dělal denní zábavné texty s finálním veršovaným bonmotem pro rádio.

Vyšla mi e-kniha Sestavte si blahopřání, aktuálně např.  http://www.martinus.cz/?uItem=222585, je to i na Alze nebo Palmknihách. Každý si z veršů jako puzzle složí, co potřebuje, pro svatby, pro narozeniny, vybere si ze spousty úvodů, středů i závěrů.