Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

12. 4. 2011 13:26
A co říkáte tomuhle:

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/26009-koci-bydli-v-ministerskem-byte-za-penize-obcanu/

Jo, když se panstvo začne prát, doví se poddaní leccos skrytého.

0 0
možnosti
F

felson

12. 4. 2011 11:02
"zkušený harcovník Klaus"

V době, kdy byl předsedou vlády a později předsedou Poslanecké sněmovny, nevznikaly z dílny ODS kriminální kauzy na politické protivníky.

0 0
možnosti
D

Draggo

12. 4. 2011 10:41
Koci a inteligentni?

Tak z toho bych ji nepodeziral.:-P

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

12. 4. 2011 11:19
Re: Koci a inteligentni?

Že je vychytralá, to jí ale neupřete. U divadla by se uplatnila, hraje to dobře, i když nepřesvědčivě.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

12. 4. 2011 9:59
Až na PRVNÍ osobu množného čísla souhlas a karma

Výtka patří pouze té první osobě: Vy na ni přece, autore, nepokřikujete! Ani já na ni nepokřokuji. Pokřikuje na ni nejvýš klaka organizovaná Bártou. Já do ní nepatřím a zřejmě do ní nepatříte ani Vy, tak k čemu to MY?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

12. 4. 2011 9:50
To je otázka zkušeností (hodnotitele)

Pokud si všimneme, že sl. Kočí byla zapálená ještě na začátku aféry, pokud si rozebereme těch několik jejích posledních (pravda - sestříhaných) vystoupení, můžeme (a musíme) si udělat názor.

Možná si také všimneme, že ji pan Huml upozornil, že je sledována  (jasný cíl: všichni si to přece spojí s detektivní agenturou). Slečna Kočí si to ověřila:  na různých místech se potkávala se stejnými lidmi! (Sakra, tak neschopnou detektivní kancelář si nevymyslí ani paperbacková detektivka.) A pak přijde vrchol:  panu Humlovi dojde, že by mohli být odposloucháváni!   A agentura hledá.  Nejprve u pana Humla (je přece objektivní, jistě nic nenajde tam, kde nic není!), pak u slečny Kočí. A má ho tam!  Tak pan Huml zavolá policii (všimněte si: ani Kočí neinformuje, proč taky, že).  Nezapomene ji upozornit, že má postupovat opatrně, protože zařízení je funkční a lze zjistit, na jaké číslo bylo voláno  (nespíš předpokládá, že na oficiální mobil pana Báry).

0 0
možnosti
VH

Stará kára

12. 4. 2011 9:51
Re: To je otázka zkušeností (hodnotitele)

Závěr: 

A-  Divadlo až na půdu.  Noviny ho živí, neb bez něj by byly neprodejné.  

B-  Slečna Kočí je buď superblondýna nebo prodejná ..... (a drahá).

0 0
možnosti
G

Gašpo

12. 4. 2011 9:44
Slečna má smolu

že je tá komédia až príliš nevieryhodná. Prečo Kočí neriešila veci najskor normálne ľudsky v rámci svojej strany? A čím ďalej Idnes vyťahuje články typu "Psychologové: Bárta je narcis..." tým viacej robí zadávateľovi tejto inscenácie medvediu službu.

"Lhaní je jako zpívání. Musí se to umět." Myslím, že novinári v tomto prípade už prekročili hranicu vkusnosti a prelievajú sympatie verejnosti presne opačným smerom, než zamýšľali.

Slečna Kočí sa mala okamžite po tom, čo zistila, že žiadny prevrat v strane nestrhne, stiahnuť. Jej angažmá so štenicami a pod. aj v prípade že je úprimné a pravdivé jej už len škodí. Možno by to aj rada urobila, ale vyzerá to, že ju niekto postrkuje pred novinárov zámerne. Všetci sme si tu lámali hlavy nad bohvieakými košpiráciami a nakoniec sa možno ukáže, že to bolo len primitívne divadlo na objednávku ODS, ktoré nemalo žiadny ďaľší scénár. Všetko je len trápna improvizácia dokazujúca neschopnosť našej politickej scény.

0 0
možnosti
S

simsII

12. 4. 2011 10:18
Re: Slečna má smolu

Myslím si, že dát do čela strany tuto ambiciózní a příliš zapálenou dámu byla velká chyba. Mně byla od samého počátku dost nesymaptická, něco mi na ní vadilo, lidsky. Takový ten haló efekt. To co provádí a co se kolem ní děje, je jen k její škodě, protože tato akuza ji definitivně politicky zničí. V této kauze vystupuje jako poskok páně Humla, který je dle mého názoru prohnaný a pemýšlím v čích službách pracuje. Tento solitér musí mít nějaké napojení, toho si někdo již dávno vyhlídl, protože není loajální a je to kverulant. Slečna Kočí je něčí loutkou a začíná to být vidět stále více. Pan Škarka - to je pro mne absolutní propadák, jak tomu člověku mohl někdo důvěřovat, když se nedokáže rovně podívat do očí, šklebí se a kroutí se, jak had. Takový vnitřní neklid, to se jen tak nevidí. Faktem je, že pokud někdo zmáknul tyto tři tváře VV, tak nevybíral dobře. Pro mne je moc věcí nedůvěryhodných a to vůbec neomlouvám prostoduchost Johna a bohužel i stratéga Bárty.

0 0
možnosti
IH

tantemici

12. 4. 2011 9:43
Ano,

souhlas.

Slečna Kočí je mladá, ale velmi inteligentní žena. Že je ambiciózní? No a co?To je přece v pořádku. Že prozřela tak náhle? I to je teoreticky možné, takže počkejme.

Mě vždy docela "lezla na nervy" svým slovním projevem, ale neupírám té dívce racionalitu, velké schopnosti a (nejspíše) i zápal a víru v to, že co činí, činí pro ideál. Nakonec je jí tak málo (kdo z nás nebyl do 30 revolucionář a idealista), že jinak to být ani nemůže.

0 0
možnosti
FS

aroneček

12. 4. 2011 9:34
Kočí uděla pro VV

spoustu práce,její osoba byla jednou z těch,kterým se podařilo udělat z VV parlamentní strany.Bárta a ostatní byli v pozadí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 936x
Hraji si se slovíčky, třeba na www.bezmez.cz, můj Podhorský penzion hrály amatérské soubory nejen po celé republice, několik let jsem dělal denní zábavné texty s finálním veršovaným bonmotem pro rádio.

Vyšla mi e-kniha Sestavte si blahopřání, aktuálně např.  http://www.martinus.cz/?uItem=222585, je to i na Alze nebo Palmknihách. Každý si z veršů jako puzzle složí, co potřebuje, pro svatby, pro narozeniny, vybere si ze spousty úvodů, středů i závěrů.